Bestel tijdig uw jubileumshirt

Sinds de opening van de inschrijving voor de 50e 11meren fietstocht hebben we al vele aanmeldingen mogen ontvangen. Zoals bekend geven we dit jaar alle deelnemers de mogelijkheid een speciaal ontwikkeld wielershirt te bestellen als aandenken aan dit unieke evenement. Het shirt reflecteert naar de 50e keer van de 11 merentocht. U kunt het verkrijgen door online in te schrijven, de link om het shirt op tijd te bestellen volgt dan in de bevestiging van de voorinschrijving.
Let op: Dit Jubileumshirt komt in een beperkte oplage, schrijf op tijd in en bestel uw shirt in ieder geval voor 5 maart 2017, bestellingen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen.

Houdt de site en Facebook in de gaten, en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

fietsshirt-50e-elfmerentocht

fietsshirt-50e-elfmerentochta