Mooi weer bij 51e Elfmerentocht

Wat hadden we vandaag prachtig weer bij de 51e Elfmerenfietstocht. Iedereen was mede daardoor in een opperbeste stemming wat heeft bijgedragen aan een prima tocht. Wij zijn heel blij dat u weer in grote getale aan de start verscheen en mede door de vele positieve reacties die wij na afloop mochten ontvangen kunnen wij terug zien op een geslaagde tocht.
Gelukkig zonder grote incidenten, al moest de EHBO bij wat kleine ongelukjes toch even eerste hulp verlenen.
Wij zien u graag weer aan de start op zaterdag 25 mei 2019!

Herinnering

Nieuw dit jaar is dat u voor een herinnering de keuze moet maken tussen OF een medaille OF een paar elfmeren fietssokken. Kiest u voor een medaille en u wilt toch ook nog een paar van onze mooie sokken dan zijn die zaterdag na de tocht te koop.

Bijzondere beloningen

Op ons besluit om het aantal keren dat men onze Elfmerenfietstocht heeft gefietst vanaf dit jaar niet meer bij te houden, hebben wij heel veel reacties ontvangen. Velen onder u vinden het toch wel jammer dat dit niet meer wordt gedaan omdat wij ons daarmee echt onderscheiden van andere tochten. Dit overwegende hebben we besloten toch door te gaan met de telling plus de daarbij behorende bijzondere beloningen voor 5,10,15,25 en 50 keer. Gezien de korte tijd tot 5 mei kunnen wij de bijzondere beloningen dit jaar echter niet uitreiken.
De gereden tochten van 2017, en straks van 2018, zullen in ieder geval meetellen maar het kost tijd de telling te actualiseren en automatiseren, wij vragen daarvoor uw begrip. Vanaf volgend jaar worden de bijzondere beloningen weer uitgereikt en zullen ook de mensen die er dit jaar recht op hadden hun extra beloning kunnen krijgen.

Elfmerenfietstocht 5 mei 2018

De 50e elfmerenfietstocht kunnen we met recht een succes noemen. De weergoden waren ons goed gezind, de deelnemers werden met muziek binnen gehaald en we konden 6 mensen in het zonnetje zetten vanwege hun 50e deelname aan de elfmerenfietstocht. Wij zien u graag aan de start bij de volgende elfmerenfietstocht, deze wordt gehouden op 5 mei 2018.

SportvoedingWebshop levert sportvoeding voor deelnemers Elfmerenfietstocht

3.500 bidons met SportvoedingWebshop Iso Drink bij de Elfmerentocht

Specialist SportvoedingWebshop.com is partner van de Elfmerentocht en zal alle rijders bij de start voorzien van een bidon, gevuld met Iso Drink. De marktleider in sportvoeding voorziet jou van deze speciale 2-in-1 sportdrank, in een frisse lemon smaak. Twee top organisaties die elkaar gevonden hebben: de Elfmerentocht die het haar deelnemers wil verblijden met optimale service en SportvoedingWebshop.com met als doel het beste te bieden op gebied van sportvoeding dat er te verkrijgen is. Met een verwacht aantal van 3.500 rijders zal het een bijzonder gezicht zijn. De organisatie is zeer blij om deze hoogwaardige service aan te kunnen bieden aan alle rijders. De Elfmerentocht gaat voor optimale service voor haar rijders. Een event van hoge kwaliteit die de samenwerking zoekt met de specialist op dit gebied, SportvoedingWebshop.com uit het Twentse Zenderen.
Het verhaal van de start is inmiddels bekend. Henk-Jan Koershuis en Gert Korblet. Beste vrienden. Sportmannen. Met een bijna doorgeslagen passie voor sport. En voor mensen. Tomeloze energie. Ontelbare ideeën. Een weloverwogen plan. En gewoon keihard werken. Dat is in grote lijnen het recept van de mannen die SportvoedingWebshop.com lieten uitgroeien tot de grootste aanbieder van sportvoeding in de Benelux.

GROOTSTE EXPERIENCE CENTER VAN EUROPA
Ze zijn nog steeds het gezicht, maar Gert en Henk-Jan zijn allang niet meer alleen. Het team bestaat uit een groep enthousiaste collega’s. Allemaal sportminded. Uiteraard. Want, je moet “het voelen”. Naast de online winkel worden in Zenderen dagelijks vele mensen voorzien van een bakje koffie. Staat altijd klaar. Als het gaat om sportvoeding, dan staat in Zenderen het grootste Experience Center van Europa dat werd geopent door Ton bidon.

VAN 500 BIDONS NAAR…
“Toen wij starten met ons bedrijf kochten we 500 bidons. Dat was destijds een forse investering. Dat klinkt wellicht raar, maar dat was het toen absoluut. Simpelweg omdat we amper omzet noteerden. Die was in de begin fase uiteraard zeer laag. Wij verkochten de bidons niet. Maar gaven ze weg. Natuurlijk verdien je dat niet terug op die omzet, maar we wilden één ding: “hoe cool zou t zijn om je éigen bidon op een fiets of langs een atletiekbaan te zien?” In de beginfase gingen Henk-Jan en ik bij elkaar zitten. Bij iedere bestelling volgde overleg “doen we bij deze meneer/mevrouw wel of geen bidon bij?” aldus Gert. Het is mooi dat we nu bij de Elfmeren fietstocht 3.500 bidons op 1 dag mogen delen onder onze bikevrienden in het Noorden van het land. Van 500 stuks naar de meest geziene sport bidon van de Benelux.

TIENTALLEN SPORT EVENEMENTEN EN ONS EXPERIENCE CENTER

Op tientallen sport evenementen presenteren wij ons. Door het gehele land.

ADVIES ELFMERENTOCHT

Mijn advies is om sportvoeding als volgt te gebruiken:
Carbo Loading: start hiermee 2 dagen van te voren, de dag ervoor en op de dag in de ochtend. Exact weten hoe? Dat lees je hier over Carbo Loading.
Iso Drink: twee bidons vul je met Iso Drink. Mix in dit geval niet als dorstlesser, maar als sportdrank (dit in verband met de hogere intensiteit die er van je gevraagd wordt). Te sterk/zoet? Mix dan 1 bidon met sportdrank en de andere bidon met dorstlesser (Ook Iso Drink, maar dan minder geconcentreerd mixen).
Energy Bar: het eerste product neem je ongeveer 60 minuten na de start.
Neem ieder uur een product. Dat betekent dat je na je eerste Energy Bar, daarna er nog 1 neemt of overstapt op de Long Energy Drink. Let op: drink dit pakje in 1 of 2 keer leeg. Altijd wat water erna drinken.
Sluit af met de Gel Drink en herhaal de inname van de Gel Drink iedere 45 minuten
Guarana SHOT, dé finale knaller. Wil je een vlammende finale rijden? Dan kies je voor de Guarana SHOT. Dit is hét product om 30-45  minuten voor het einde te nemen. Zéér effectief.
Vier de overwinning en neem na de finish een Recovery Drink. In de avond kan je voor het slapen gaan nog een extra Recovery Drink nemen, mocht je zéér vermoeid zijn.

DE BESTE SPORTVOEDING TEGEN DE BESTE PRIJS
Wij hanteren het model van rechtstreekse levering. Dat betekent dat je ons product nergens anders kan kopen. Dus niet in winkels. Groot voordeel is dat wij hierdoor 30-40-50% goedkoper kunnen leveren. Simpelweg omdat we alle schakels eruit halen. We garanderen de allerhoogste kwaliteit. En de laagste prijs. Test onze producten. Je zal ervaren dat je tóp producten gebruiken. Daarnaast scheelt het enorm in je portemonnee. Vanuit onze kant géén concessie aan kwaliteit.

Bestel tijdig uw jubileumshirt

Sinds de opening van de inschrijving voor de 50e 11meren fietstocht hebben we al vele aanmeldingen mogen ontvangen. Zoals bekend geven we dit jaar alle deelnemers de mogelijkheid een speciaal ontwikkeld wielershirt te bestellen als aandenken aan dit unieke evenement. Het shirt reflecteert naar de 50e keer van de 11 merentocht. U kunt het verkrijgen door online in te schrijven, de link om het shirt op tijd te bestellen volgt dan in de bevestiging van de voorinschrijving.
Let op: Dit Jubileumshirt komt in een beperkte oplage, schrijf op tijd in en bestel uw shirt in ieder geval voor 5 maart 2017, bestellingen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen.

Houdt de site en Facebook in de gaten, en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

fietsshirt-50e-elfmerentocht

fietsshirt-50e-elfmerentochta

Jubileumshirt

De inschrijving van de 50e 11meren fietstocht is geopend. Dit jaar pakken we groots uit om het jubileum te vieren. Houdt de site en Facebook in de gaten, en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.
Dit jaar is er een speciaal wielershirt ontwikkeld om dit unieke moment vast te leggen. Het shirt reflecteert naar de 50e keer van de 11 merentocht. U kunt het verkrijgen door online in te schrijven, de link om het shirt op tijd te bestellen volgt dan in de bevestiging van de voorinschrijving.
Let op: Dit Jubileumshirt komt in een beperkte oplage, schrijf op tijd in en bestel!!

fietsshirt-50e-elfmerentocht

fietsshirt-50e-elfmerentochta