• info@elfmerenfietstocht.nl

Bijzondere beloningen

Bijzondere beloningen

Op ons besluit om het aantal keren dat men onze Elfmerenfietstocht heeft gefietst vanaf dit jaar niet meer bij te houden, hebben wij heel veel reacties ontvangen. Velen onder u vinden het toch wel jammer dat dit niet meer wordt gedaan omdat wij ons daarmee echt onderscheiden van andere tochten. Dit overwegende hebben we besloten toch door te gaan met de telling plus de daarbij behorende bijzondere beloningen voor 5,10,15,25 en 50 keer. Gezien de korte tijd tot 5 mei kunnen wij de bijzondere beloningen dit jaar echter niet uitreiken.
De gereden tochten van 2017, en straks van 2018, zullen in ieder geval meetellen maar het kost tijd de telling te actualiseren en automatiseren, wij vragen daarvoor uw begrip. Vanaf volgend jaar worden de bijzondere beloningen weer uitgereikt en zullen ook de mensen die er dit jaar recht op hadden hun extra beloning kunnen krijgen.

Wieger Buis