• info@elfmerenfietstocht.nl

UITNODIGING: Word jij De Beste Verliezer van Friesland?

UITNODIGING: Word jij De Beste Verliezer van Friesland?

Onze partner SportvoedingWebshop.com zal ook de komende editie aanwezig zijn tijdens de Elfmerentocht. Zij hebben nu mooi nieuws: speciaal voor jou een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de Masterclass die begin 2020 naar Friesland komt. Juist gebruik van sportvoeding is pas zinvol in de ogen van de sportvoeding specialist als de basis op orde is. Wellicht had je er al van vernomen: Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis schreef een boek dat in 2019 een Bestseller werd: De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Dit gaat 100% over gezonde basisvoeding. Als sporter kan je er echter ook erg veel je voordeel mee doen. Op 29 januari 2020 vindt de Masterclass plaats in Schouwburg De Lawei. Er is plek voor 909 mensen. Reeds 650 mensen hebben een tickets gescoord voor deze Gouden Avond. De verwachting is dat de gehele avond uitverkocht zal raken, zoals alle voorgaande Masterclass shows.

Wil je gezonder leven? Beter presteren op de bike? Gewicht verliezen? Of wellicht juist aankomen in gewicht? Maar wil je in ieder geval bij een van de meeste inspirerende Masterclasses aanwezig zijn die door het land tourt? Dan is dit je kans. Henk-Jan zal op deze avond alles geven. Hij deelt zijn Gouden Boodschap. Geen commerciële praat. Een verhaal dat ons allemaal aangaat. Als geen ander neemt Henk-Jan je op energieke wijze mee in de wereld van (sport)voeding, energie en (on)gezondheid. Een avond die je nog lang zal bijblijven. 

Hier lees je alles over de Masterclass op 29.01.2020 in De Lawei. Kom met je (sport)vrienden of nodig je collega’s uit voor deze bijzondere avond. Meer info tref je aan via deze link:

https://www.debesteverliezer.com/blog/de-beste-verliezer-goes-drachten

Henk-Jan Koershuis: Hij is al ruim 20 jaar werkzaam in de wereld van voeding. Vanuit de topsport begeleiding bouwde hij zijn bedrijf SportvoedingWebshop.com op. Hij werkt met de beste atleten ter wereld. Ook is hij van mening dat de huidige manier van eten ver verwijderd is van gezond. Hij schreef zijn boek en ontwikkelde een Masterclass die door heel Nederland Tourt. Elke show is steevast uitverkocht. Zijn boek wordt gebruikt in diverse opleidingen. Voor bedrijven geeft hij energieke en waardevolle Masterclasses en Diet Protein ontwikkelde hij voor (top)sporters om sneller te herstellen. In 2020 komt hij in januari naar Friesland.

Henk-Jan Koershuis“Wat velen tegenwoordig als een normaal voedingspatroon beschouwen, heeft niet veel meer te maken met gezond. Het is dan ook niet raar dat een grote groep mensen te kampen krijgt met allerlei lichamelijke klachten of ziektes. We hebben niet alles in de hand, maar vaak meer dan wij denken. Met vele miljoenen mensen die ziek zijn of veel lichamelijke klachten ervaren, leven we in een land waar nog veel winst valt te behalen als het gaat om ons grootste goed; onze gezondheid en energie. Velen zijn de energie en gezondheid kwijt. Gaan futloos door de dag of komen elk jaar een beetje aan in gewicht en kunnen niet de knop omzetten. Je kan alles hebben, maar als je niet meer gezond bent is de lol er snel af. Tijdens mijn Masterclass in De Lawei geef ik alles. Een Masterclass van op en top niveau waar iedereen veel aan heeft. Ik zie ernaar uit ook in Friesland deze bijzondere avond te presteren met 909 (!) andere mensen. Geweldig! Scoor een ticket en maak het mee met je (sport)vrienden, familie of collega’s. Ik beloof je een absoluut Gouden Avond”.

Via de website tref je meer info aan over zijn boek, de Masterclass, Diet Protein en meer:

https://www.debesteverliezer.com

Total Page Visits: 661 - Today Page Visits: 1
Sjouke Aukema