• 13 mei 2023
  • info@elfmerenfietstocht.nl

nieuwsbrief 4

nieuwsbrief 4

Nieuwsbrief 4 Februari 2020

De inschrijving gaat goed maar we kunnen natuurlijk nog veel meer inschrijvingen gebruiken makkelijk voor ons en vooral voor jou als deelnemer, goedkoop en snel weg. Daarom hebben we we weer net als vorig jaar een extraatje voor de voorinschrijvers. 
Schrijf je voor 1 maart in en maak kans op een 11M shirt naar keuze 
(We verloten 5 shirts onder de voorinschrijvers)
Schrijf je vandaag nog in: https://www.elfmerenfietstocht.nl/inschrijven/

Alle voor-inschrijvers doen mee, heb je al een shirt besteld dan krijg je dat natuurlijk gratis. Dus shirts gewoon bestellen via deze link: https://www.elfmerenfietstocht.nl/11m-shirts/

2. “Oude” shirts.
Van de vorige edities hebben we nog wat shirts over. Het zijn er niet zo veel meer dus op=op voor slechts € 10,- heb je dit mooie shirt.
Hou er rekening mee dat ze wat groot vallen dus heb je normaal L dan kan je nu met een M af.
Bestel via de volgende link: https://www.elfmerenfietstocht.nl/bestelformulier-oude-11m-shirts/

3. Voorbereidingen.

De voorbereidingen zijn in volle gang: De routes worden nagereden, de stempelposten en de sponsoren geïnformeerd.
De ondersteuning bij pech en ongevallen worden georganiseerd. Ook dit jaar gaan behalve een motorrijder uit eigen gelederen en nodige service auto’s ook de professionals van fietsned over het parcours rijden om je bij pech  met raad en daad terzijde te staan.

4. Kidsride.

Voor de kinderen hebben we dit jaar een kidsride van 25 km, de deelnemers krijgen onderweg nog een verrassing. De start is van 10:00 tot 11:00. Voor inschrijven mag maar is niet noodzakelijk.

5. Ronde van Súdwest-Fryslân
RTCRally organiseert op 5 april de ronde van Ronde van Súdwest-Fryslân. Hiermee krijgt u al een voorproefje van de mooie routes in onze prachtige provincie. Er is een route van 45 en 90 km die zowel gefietst als gestept kan worden, daarnaast voor de jeugd een route van 27 km. Bovendien steunt u een goed doel; het KWF.
Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

Sportvoeding Webshop levert bidons met Iso Drink bij de Elfmerentocht

Specialist SportvoedingWebshop.com is partner van de Elfmerentocht en zal wederom alle rijders bij de start wederom voorzien van een bidon, gevuld met Iso Drink. De marktleider in sportvoeding voorziet jou van deze speciale 2-in-1 sportdrank, in een frisse lemon smaak. Twee top organisaties die elkaar gevonden hebben: de Elfmerentocht die haar deelnemers wil verblijden met optimale service en  SportvoedingWebshop.com met als doel het beste te bieden op gebied van sportvoeding dat er te verkrijgen is. De organisatie is zeer blij om deze hoogwaardige service aan te kunnen bieden aan alle rijders.
De Elfmerentocht gaat voor optimale service voor haar rijders. Een event van hoge kwaliteit die de samenwerking zoekt met de specialist op dit gebied, SportvoedingWebshop.com uit het Twentse Zenderen.
Kijk voor meer informatie op de website van SportvoedingWebshop: https://www.sportvoedingwebshop.com/

6. Vrijwilligers

We hebben dit jaar extra aandacht voor onze vrijwilligers. Zonder vrijwilligers gaat de tocht niet doorgaan, we hebben een redelijk aantal maar we kunnen altijd extra mensen gebruiken. Daarmee kunnen we tocht veiliger en prettiger maken.Op de site hebben we daar een pagina voor geopend: https://www.elfmerenfietstocht.nl/vrijwilligers/ 
Lees dit eens door en misschien wil je ook wel vrijwilliger worden. Het is leuk en dankbaar werk. We zorgen voor je eten en drinken op de dag zelf  en er zijn allerlei leuke acties zoals shirts met korting. Natuurlijk wil je graag de tocht fietsen. Nou dat kan; een week voor de tocht rijden we gezamenlijk de tocht en dan je krijg je de medaille een stempelkaart met stempels en nog koffie met gebak toe.
Ook mensen die punten moeten halen voor de  maatschappelijke stage o.i.d. zijn van harte welkom

Heb je de informatie doorgelezen en is het wat voor je neem dan contact op met Geert Hoekstra  ghoekstra61@gmail.com
of mail naar info@elfmerenfietstocht.nl

Natuurlijk stellen we het op prijs als je deze nieuwsbrief deelt met je wieler vrienden en vriendinnen.

Groet,

RTC Rally Sneek

Total Page Visits: 8044 - Today Page Visits: 1
Sjouke Aukema