• 13 mei 2023
  • info@elfmerenfietstocht.nl

Laatste nieuwsbrief 2020

Laatste nieuwsbrief 2020

Nieuwsbrief 11M Tocht

 

BesteĀ Deelnemer,

Aanstaande zaterdag had het moeten gebeuren, de 53e 11M tocht. In plaats van een lekkere drukke bedoening met volle terrassen en vrolijke groepen fietsers moet we het nu doen met de 1,5 meter samenleving en lege terrassen.
Al eerder waren we duidelijk in ons standpunt dat er veel ergere dingen zijn dan het afgelasten van een fietstocht. Wij hopen dan ook dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren en leven mee met de iedereen die direct of indirect getroffen is door het virus.

De organisatie is volledig afgebouwd; we hebben alle deelnemers, die daar om gevraagd hebben het inschrijfgeld terug gestort, en haast 750  deelnemers hebben besloten om het startbewijs te gebruiken voor volgend jaar en zijn dus al ingeschreven voor de editie van 8 mei 2021. Vanaf 2 januari kunt u zich weer inschrijven voor de 53e 11M tocht. We zullen tegen die die tijd weer beginnen met het versturen van de nieuwsbrief.

De bestelde shirts zijn uitgeleverd en we hebben veel positieve berichten ontvangen over de manier waarop het afgehandeld is.
Overigens zijn er nog shirts beschikbaar die besteld kunnen worden via https://www.elfmerenfietstocht.nl/11m-shirts/

Rest ons u allen een goede gezondheid te wensen en graag tot volgend jaar.

RTC Rally Sneek https://www.rtcrally.nl
Sjouke Aukema, secretaris secretaris@rtcrally.nl

Total Page Visits: 17671 - Today Page Visits: 1
Sjouke Aukema