• 13 mei 2023
  • info@elfmerenfietstocht.nl

1e Nieuwsbrief 11M tocht 2021

1e Nieuwsbrief 11M tocht 2021

Allereerst willen we iedereen prettige feestdagen en een zeer voorspoedig en uitermate gezond nieuwjaar toewensen. We kijken terug op een raar fietsjaar waarin veel niet doorging o.a. onze mooie 11merentocht.

Ook voor 2021 is lang niet zeker of voor alle grote evenementen vergunning wordt verleend. Het bestuur van RTC Rally heeft besloten om op voorhand al enige beperkingen aan de volgende tocht te stellen. Er zijn tevens allerlei alternatieve plannen gemaakt om bij het niet krijgen van vergunningen de tocht individueel te kunnen fietsen. Vooralsnog gaan we uit van een georganiseerde tocht op 8 mei 2021.

We hebben het volgende besloten:

  1. Het maximum aantal deelnemers is 1000.
  2. Er worden geen dagkaarten verkocht, dus alleen voorinschrijving is mogelijk.
  3. Alle deelnemers ontvangen een startkaart met tag zodat start en finish geregistreerd worden zonder afstempelen.
  4. Er zullen geen stempelposten op de route zijn dus alleen aankomst en vertrek wordt geregistreerd en de herinnering (Medaille) zal worden opgestuurd. (mocht je recht hebben op een extra herinnering voor 5-10-15 enz keer deelnemen wordt deze ook opgestuurd)
  5. Er is geen 25 km route.
  6. Mocht het zo zijn dat door de omstandigheden een van de bovenstaande punten moet worden bijgesteld dan laten we dat bijtijds weten.Eigenlijk zijn alle maatregelen er op gericht om zo min mogelijk contact te hebben en opstoppingen te voorkomen.
We streven er naar om de voorzieningen onderweg weer van het hoge niveau als andere jaren te laten zijn, dus maakt u zich daar geen zorgen over
Inschrijven kan via de website op 2 januari. Omdat we nog 755 deelnemers van vorig jaar hebben zijn er beperkt plaatsen beschikbaar. Dus snelheid is geboden.

Groeten,
RTCRally Sneek
Er kunnen via de website nog shirts besteld worden: https://www.elfmerenfietstocht.nl/11m-shirts/

 

Total Page Visits: 4985 - Today Page Visits: 1
Sjouke Aukema