• 13 mei 2023
  • info@elfmerenfietstocht.nl

1e nieuwsbrief 2022

1e nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 11M Tocht 2022


Allereerst wensen we je prettige en vooral gezonde feestdagen toe. De komende dagen zijn natuurlijk zeer geschikt om de sportplannen voor 2022 voor te bereiden. We gaan er van uit dat dat een sportzomer wordt zonder beperkingen en dat wij voor de 54e keer weer een traditionele  mooie en gezellige 11M tocht kunnen organiseren. Zoals bij jullie bekend hebben we in 2021 een alternatieve 11M tocht aangeboden
Ruim 1400 deelnemers hebben de editie 2021 individueel gereden en de reacties waren voor 99,9% positief, een aantal deelnemers hebben verhalen en foto’s geplaatst wil je die nog eens nalezen klik dan  op HIER er werden zelfs suggesties gedaan om het nog een zo te organiseren maar de organisatie is van mening dat op een dag met allen toch veel meer gezelligheid en beleving biedt.

We willen de tocht in 2022 weer organiseren zoals je dit vanuit het verleden gewend bent. Uiteraard gaan we mee in de ontwikkelingen die zich voordoen in het organiseren van tochten en leren wij van jullie feedback. Dat betekent dat er steeds weer zaken wijzigen maar vooral dat de zaken die goed zijn blijven  We hebben nog steeds lage tarieven Wellicht de laagste van de grote Nederlandse tochten

We bieden nog altijd een goede verzorging onderweg met sportdrank, bidon krentenbollen fruit etc. De routes zijn nog altijd even mooi en worden regelmatig bijgesteld waar nodig Er staat nog altijd een groot aantal vrijwilligers van RTC Rally Sneek klaar om je veilig en plezierig door de dag heen te helpen. Je schrijft in via de NTFU scan and go, dat betekent een hoge doorloopsnelheid bij de start. Bovendien € 3,- korting voor NTFU leden.
Vanaf 2 januari tot 20 mei kan je je inschrijven op de website Natuurlijk zijn er ook dingen veranderd: We werken alleen nog maar met voorinschrijvingen. De reden is dat we ongeveer 20 vrijwilligers andere dingen kunnen laten doen, de administratieve last en risico van veel contanten gereduceerd wordt.
Om de last minute deelnemers die vooral naar het weer kijken tegemoet te komen kan er tot 20 mei (dus een dag er voor) ingeschreven worden.

De 50 km route is verplaatst van het Sneekermeer naar richting Oudegaasterbrekken, een juweel van een route die door vele deelnemers van dit jaar met veel sterren beloond is .
We hebben verschillende routes nog eens kritisch bekeken, daarbij is vooral gekeken naar verkeersveiligheid, we hebben besloten om boven Lemmer langs te gaan. Vooral het punt bij de Mac Donalds gaf in het verleden al aanleiding tot incidenten en de nieuwe situatie met de afstelling van opeenvolgende stoplichten heeft ons doen besluiten dit punt te vermijden.
Geen nood, het alternatief is ook heel fraai. Op het laatste stukje van de route rijden we anders op Sneek aan ook hier vermijden een aantal keren oversteken.
Er zijn wat stempel posten verplaatst en er is er één bijgekomen net na Workum IJsboerderij Margje 24 Kortom we hebben weer een kwaliteitsslag kunnen maken, we hopen op een mooie 11M tocht 2022 zonder complicaties .
Dus vanaf 2 januari kan je inschrijven via de website: https://www.elfmerenfietstocht.nl/inschrijven/.

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Dat kan, we zoeken verkeersregelaars, stempelaars, halmensen en parkeerbegeleiders.
De vrijwilligers rijden gezamenlijk een week van te voren de tocht en krijgen van RTCRally natuurlijk een kop koffie met appeltaart aangeboden.
Verder zorgen we voor passende kleding en op dag zelf wordt er natuurlijk voor je natje en je droogje gezorgd.
Opgeven kan via info@elfmerenfietstocht.nl of secretaris@rtcrally.nl

Nog een tip: Woon je in SudWest Fryslan (daar buiten mag ook), wil altijd verzekerd op weg gaan en lid zijn van een dynamische fietsclub. Wordt dan lid van de vereniging die al meer dan 50 jaar de 11M tocht organiseert; RTC Rally Sneek.

Omdat dit jaar een jubileumjaar is bieden we alle nieuwe leden € 100,- korting op onze prachtige outfit van hoge kwaliteit.
Je kan je opgeven via https://www.rtcrally.nl/lidmaatschap je bent dan automatisch lid van de NTFU dat betekent verzekering (ook als je niet aan een evenement of clubrit deelneemt) en het lidmaatschap van fietssport+ dat recht geeft korting bij tochten (o.a. de 11M tocht) en nog meer voordelen zoals pechhulp voor € 15,- per jaar.

Graag tot ziens bij de editie 2022 (21 mei) van de 11M tocht.

dit is ons clubtenue :

P.S
Het kan zijn dat je de nieuwsbrief meer dan één keer ontvangt dit komt omdat je in meerdere bestanden voorkomt.
Geef deze nieuwsbrief door aan iedereen waarvan je denkt dat hij/zij er interesse in heeft.
 

Total Page Visits: 4335 - Today Page Visits: 1
Sjouke Aukema