• 13 mei 2023
  • info@elfmerenfietstocht.nl

4e nieuwsbrief 11M tocht

4e nieuwsbrief 11M tocht

Het zit er aan te komen!! Over een maand gaan we van start.Heb je je nog niet ingeschreven doe het nu! Zoals je weet werken we dit jaar alleen met voorinschrijvingen en is het maximum aantal deelnemers 4000.  
We hebben beloofd er een extra mooi feest van te maken en dat gaat ook gebeuren!!

Graag zetten we alles nog eens op een rijtje:
Aan de start zorgt Sportvoeding webshop er voor dat je je bidon kan vullen met sportdrank. Bij vorige edities zorgde ze ook nog voor een bidon maar dat gaf nogal wat troep doordat mensen al bidons bij zich hadden. Nu ontvangt ieder deelnemer na afloop een prachtige RTC Rally bidon om mee naar huis te nemen.

Parkeren
Alle info vind je op de website https://www.elfmerenfietstocht.nl/wegwijzer/

De routes:
Zoals eerder al vermeld is, is de 150km ingrijpend gewijzigd en hebben we wegens de veiligheid Lemmer uit de route gehaald. Wat over blijft is even mooi of misschien wel mooier dan de oude route.
De 50 km fietsers krijgen een hele andere route dan ze gewend waren, in plaats van naar het Sneekermeer gaan ze via Oudega langs het prachtige Brekkepad en vinden de eerste stempelpost bij IJsboerderij Margje24. Daarna via het fietspad door de weilanden naar Blauwhuis en via Oudega komen ze samen op de andere routes.
De 100 km is op een paar kleine verbeteringen na vrijwel dezelfde route.

De verzorgingsposten 
Ook dit jaar hebben wordt er weer goed voor onze deelnemers gezorgd. Bij Elahuizen en Oudega is weer een mooie verzorgingspost ingericht waar, we mede door onze sponsoren, je kunnen voorzien van sportdrank, krentenbollen, bananen, een bemoedigend woord en nog veel meer om deze tocht te volbrengen.

De stempelposten
Zoals we al eerder hebben laten weten is er wat veranderd. Wegens bedrijfsbeëindiging is de stempelpost Balk vervallen. Maar daar is een hele mooie voor in de plaats gekomen: IJsboerderij Margje24. Het mooie is dat alle afstanden hier langs komen en er dus de hele dag volop ruring is.
Sportplaat zal ook daar in de buurt een team fotograven posteren om een foto te maken die je kan kopen op sportplaat.nl 
Alle stempelposten op een rijtje:Sneek (Start/Finish)50/100/150kmDelfstrahuizen 150 kmElahuizen 100/150 kmWarns 100/150Workum (Margje24) 50/100/150kmOudega 50/100/150 km
De after-party
Ja je leest het goed, om te vieren dat we na twee jaar weer een 11M tocht mogen organiseren, nodigen we je graag uit om bij terugkomst deel te nemen aan een Hamburger buffet. De Hamburger krijg je van de organisatie en de drank mag je zelf betalen.
Pechhulp.Er rijden twee auto’s op de route om je bij te staan wanner je door pech niet meer verder kan. Bij vertrek is er in de hal nog een mooie uitgebreide stand van onze tweewieler specialist Haico Bouma waar je ook vergeten zaken kan kopen zoals reserve banden, helm etc Noodnummer voor onderweg: 
06-23708769 Dus geef je nu op voor dat het te laat is klik en op de onderstaande knop.
    


Graag tot 21 mei, we hebben er zin in,

RTC Rally Sneek.
www.rtcrally.nl
www.elfmerenfietstocht.nl
info@elfmerenfietstocht.nl
info@rtcrally.nl

Total Page Visits: 5233 - Today Page Visits: 2
Sjouke Aukema