• 13 mei 2023
  • info@elfmerenfietstocht.nl

FAQ

FAQ

Onderstaand antwoord op al eerder gestelde vragen.

Vraag: Geachte organisatie, Graag zou ik al mijn gereden elfmerentochte in deze account willen zetten, zoals ik dat ook met de Elfstedentocht
account kan doen. Kunt u aangeven of het mogelijk is in deze account de gereden elfmerentochten te registreren?

Antwoord:
Helaas is dit niet mogelijk, wij hebben gekozen voor een zeer eenvoudig systeem waar in je iedere jaar 1 rit op kan hogen. Het systeem wat de elfstedentocht heeft is ook aan ons aangeboden maar gezien de hoge kosten en de relatief lage voordelen hebben we voor deze oplossing gekozen.
De elfstedentocht is een andere organisatie met een een andere financiële basis.

Vraag: Geen nieuwsbrief ontvangen en ik sta wel geregistreerd
Goedendag, via mijn dochter ontving de nieuwsbrief nr. 1 met info over de nieuwe inschrijvingsprocedure. Vreemd genoeg heb ik deze nieuwsbrief deze keer zelf niet ontvangen, hoewel ik de tocht al 44 keer heb meegefietst en bij jullie geregistreerd sta.
Wilt u dat eens nagaan hoe dat zit?

Antwoord:
Het kan zijn dat je met je dochter op één mailadres geregistreerd staat en omdat de computer maar naar één adres kan sturen neemt die de eerste de beste.
Overigens is het simpel, je geeft straks op de website aan hoeveel tochten je gereden hebt en alles is weer geregistreerd. We zien je graag terug op 25 mei en daarvoor graag nog even registeren op de website (vanaf 2 januari).

Toelichting:
Met ingang van dit jaar kan je zelf aangeven hoeveel keer je tocht gereden hebt. Twijfel je aan het aantal keren dan kunnen wij het voor je nakijken, we hebben de ritten bijgehouden t/m 2016.

Denk er aan dat alleen de extra beloning wordt gegeven als je je geregistreerd hebt.

Antwoord:
Natuurlijk mag dat. Praktisch alles wat meer dan een wiel heeft en door spierkracht voortbewogen wordt is welkom: E-Bikes, steppers, ligfietsen, opoe fietsen alles is welkom. Denk alleen dat je vervoermiddel wel een beetje bij de afstand moet passen die je kiest; 150 km steppen is een gruwelijk eind. Maar als je het kan is dat natuurlijk geen probleem

vraag: Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Antwoord:
Als je op inschrijven/registratie  klikt zie je rechtsonder een mogelijkheid om in te loggen op de volgende pagina vul je je mailadres in en klik op wachtwoord vergeten.
Je krijgt een mail en kan een nieuw wachtwoord instellen.

Vraag: Is de inschrijving definitief of kan ik nog uitgeloot worden?

De inschrijving is definitief als het maximum aantal deelnemers gehaald is dan stopt de inschrijving.

Vraag: Hoe laat moeten we binnen zijn?

Om 17:00 uur is de sluiting.
Vertrektijden per afstand: 150 km 08.00-09.00,
100 km 09.00-10.00
en 50 km 10.00-11.00).
Voorinschrijvers kunnen vanaf 07.45 uur hun startkaart ophalen.

Het lukt me niet om ook anderen te registreren, alleen mijn gegevens worden zichtbaar. (komt voor bij groepsinschrijvingen)

Wis de geschiedenis van je browser en je kan de volgende deelnemer registreren.