• info@elfmerenfietstocht.nl

Registreren/Inschrijven

Waarom Registreren?

Na 5-10-15-25 of 50 keer deelnemen (na 5 jaar  onderbreken begint de telling opnieuw) krijg je een extra herinnering. Via het registratieformulier kan je aangeven hoeveel keer je de tocht al gereden hebt. Je kan je registreren dmv het onderstaande formulier. 
Het aantal kan je zelf invullen alleen bij extreme aantallen gaan we dat controleren. In de toekomst zal er alleen een rit bijgeschreven worden als je ook voor-inschrijft.
Natuurlijk is dat lastig je kan niet meer meedoen voor de extra beloningen als je losse kaarten koopt op de dag zelf.  We hopen dat je er begrip voor hebt  dat er niet meer een vrijwilliger duizenden afmeldformulieren handmatig in een excelsheet in kan voeren met alle onduidelijkheden van dien. Door te koppelen aan de voor-inschrijving kunnen we automatisch de ritten bijplussen en de werkdruk te verminderen. Door voor in te schrijven kunnen we voor de deelnemers dit leuke extra beloningssysteem in stand houden, voor ons een groot gemak en voor jou een kleine moeite.
Mocht je twijfelen aan het aantal vul dat een contactformulier in en we kijken het voor je na. 

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.
Vul hier in hoeveel keer je de elfmerentocht de voorafgaande jaren gereden heeft